•  
  • Online servisi

    • 23. juli 2019. | utorak |
    AMSS POPUSTI NA PRVOM SAJMU POLOVNIH AUTOMOBILA PDF Štampa El. pošta


    Na predstojećem Sajmu polovnih automobila koji se u Kragujevcu, u Šumadija sajmu od 4. do 8. maja održava prvi put u Srbiji, AMSS će na svom štandu po izuzetno povoljnim uslovima predstaviti sveobuhvatnu ponudu zainteresovanim kupcima polovnih automobila i drugih usluga.

    Posetioce našeg štanda očekuju  popusti od 30 % na kupovinu Super članskog paketa, koji će na Sajmu ovom prilikom koštati 1.400 dinara, dok će za polisu kasko osiguranja AMS Osiguranje zainteresovanima omogućiti čak 25 % popusta!

    Najmanja nezgoda na putu, posebno u inostranstvu, može skupo koštati. Ne treba dozvoliti za vreme putovanja ili zasluženog odmora strah, brigu i neizvestnost. Dobro je osloniti se na proveren i svim vozačima pouzdan AMSS. U nevolji na putu, uz Super člansku karticu AMSS besplatno pomaže, potrebno je samo da pozovete Operativni centar AMSS na broj 1987, i ljubazni operateri će Vam organizovati pomoć na putu, dati savet, informaciju, biti danonoćno na raspolaganju 24 sata, 365 dana u godini!

    Kasko osiguranje predstavlja najsigurniji vid zaštite vašeg vozila. Ugovaranjem kasko osiguranja, AMS Osiguranje preuzima rizik od nastanka štete na vašem vozilu bez obzira na to usled čije odgovornosti je šteta nastala, i nadoknađuje vam štetu nastalu usled rizika koje ste ugovori polisom: saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasade ili nekih drugih predmeta na vaše vozilo, elementarnih nepogoda, požara, poplave, krađe. Tradicionalno, uz svaku polisu kasko osiguranja, korisnik će biti nagrađen gratis Super članskom karticom.

    Oni koji posete štand AMSS na prvom Sajmu polovnih automobila u Kragujevcu (drugi levo od glavnog ulaza Šumadija sajma), iskoristiće na najbolji način ovaj događaj jer će uštedeti  novac i vreme. Na jednom mestu, na štandu AMSS će moći da u kratkom roku završe sve. Od prenosa vlasništva, osiguranja i registracije uz povoljnu kasko polisu.

    Ulaz će biti besplatan, a značaj ovog Sajma potvrđuju činjenice i statistika o kretanju  prodaje na našem automobilskom tržištu, gde se godišnje uveze do 100 000 polovnih automobila, dok se proda samo oko
    20 000 novih. Uzevši u obzir ovakve podatke, standard i kupovnu moć građana Srbije, na ovom Sajmu se očekuje se veliki broj zainteresovanih kupaca i posećenost građana. Za ljubitlje automobila ovo će svakako biti izuzetno atraktivan i privlačan događaj, a za Srbiju premijerna i  značajna manifestacija.

     
 •