•  
  • Online servisi

    • 18. juni 2019. | utorak |
    Međunarodna AMSS obuka u auto sportu "Event Management" PDF Štampa El. pošta

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/88rooms_seminar is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    U okviru programa “FIA Motorsport Development programe”koji kao deo projekta koji AMSS sprovodi zajedno sa FIA sa stručnjacima iz MSA, a radeći kontinuirano na obuci sudija u auto sportu i gradeći bazu lica obučenih za organizaciju zahtevnih takmičenja, AMSS je od 13-15. aprila u hotelu 88 Rooms u Beogradu organizovao međunarodni trening seminar. Tema je bila organizacija planiranje, priprema i sprovođenje svih kategorija i vrsta događaja u auto sportu, sa posebnim akcentom na organizaciju takmičenja.

    Trening za 50 polaznika održali su eskperti iz britanskog MSA, iskusna Sju Sanders (Sue Sanders) i dobro poznat stručnoj javnosti Adrian Favington (Adrian Fawington).

    Seminar je bio namenjen menadžerima koji se bave organizacijom svih aktivnosti i događaja u auto-sportu, ali i direktorima trka, sudijama, sekretarima sportskih takmičenja i ostalom osoblju koje se uključuje u organizaciju i pripreme. Nakon tri dana interaktivnog učešća, polaznici su na ovom seminaru stekli potrebne veštine koje će im pomoći da ubuduće lakše i bezbednije sprovode organizaciju takmičenja, kao i ostale aktivnosti u koje budu uključeni u auto sportu.

    {gallery}/galerije/88rooms_seminar/{/gallery}

     
 •