•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   • AMSS akcija "Kaciga glavu čuva" 2012. PDF Štampa El. pošta

    Auto-moto savez Srbije uz pomoć i podršku AMS Osiguranja realizovao je 02. do 09. septembra, petu, tradicionalnu, preventivno-bezbednosnu akciju “Kaciga glavu čuva“.

    AMSS poklanja svojim članovima 500 kvalitetnih homologovanih kaciga

    Članovi AMSS koji poseduju skuter, odnosno motocikl i odgovarajuću vozačku dozvolu, dobili su na poklon 500 homologovanih, kvalitetnih kaciga kroz gostovanja predstavnika AMSS na elektronskim medijima.
    Na ovaj način naši članovi će, osim mnogobrojnih pogodnosti i ušteda koji ostvaruju članstvom, biti bezbedniji kada svojim dvotočkašem učestvuju u saobraćaju.

    Podela kaciga dobitnicima biće organizovana u direkciji AMSS, u Beogradu, kao i preko poslovnih jedinica i auto-moto klubova širom Srbije.

    AMSS je ovogodišnj kampanju “Kaciga glavu čuva“ simbolično završio na popularnoj manifestaciji ,,Beograd slassic car show,, gde je poslednja kaciga poklonjena ministru kulture i informisanja, gospodinu Bratislavu Petkoviću. Tom prilikom gospodin Petković je podržao ovu aktivnost našeg nacionalnog automobilskog kluba kao i ostale akcije koje AMSS organizuje u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja.
     

    Jedan od najčešćih prekršaja skuterista je upravo nenošenje homologovane kacige

    Podaci Uprave saobraćajne policije kažu da je 2011. godine u preko 1300 saobraćajnih nezgoda u kojima su učestvovali motocikli i mopedi život izgubilo 70 osoba, a povređeno je preko 1200. Ova kategorija učesnika u saobraćaju je posebno ugrožena, naročito tokom letnjeg perioda, na početku, ali i na kraju sezone, u mesecu avgustu i septembru, a posebno je zabrinjavajuća činjenica da gotovo dve trećine nastradalih motociklista, čine mladi do 30 godina.

    Članovi AMSS svoje nove kacige preuzimali su u direkciji AMSS, u Beogradu, a bila je organizovana i distribucija preko poslovnih jedinica i auto-moto klubova širom Srbije.

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •