•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • AMSS Auto centri PDF Štampa El. pošta

    Jedinstvena mreža AMSS Auto centara na više lokacija širom Srbije, u blizini najvažnijih saobraćajnica, predstavlja pokretačku snagu sistema AMSS.              

    Potrebna intervencija ili usluga može se dobiti direktno na najbližoj adresi ili pozivom na broj 1987 dežurnog Operativnog centra (OC) AMSS. Dispečeri Službe pomoći i informisanja (SPI), koji u Operativnom centru dežuraju svakog dana u godini 24 sata dnevno, po prijemu poziva, organizuju pomoć, popravku na putu ili šlepovanje vozila. 

    Pomoć stiže u najkraćem mogućem roku. Na lokacijama ključnim za odvijanje saobraćaja u Srbiji dežuraju vozila za pomoć i šlepovanje. Svakog trenutka spremna su da krenu u pomoć. Vozila su opremljena savremenom opremom za dijagnostikovanje i otklanjanje kvarova na licu mesta i za šlepovanje havarisanih, oštećenih ili neispravnih vozila do odredišta.

    Uz posebne privilegije sva neophodna pomoć pruža se članovima AMSS, ili članovima stranih nacionalnih auto-klubova sa kojima je AMSS ostvario kvalitetnu međunarodnu saradnju. Auto – moto savez pruža sasvim besplatnu pomoć, u obimu propisanom članstvom. Privilegije su utvrđene pravilnikom o članstvu i međunarodnim ugovorima. Važe u Srbiji i zemljama kontinentalnog dela Evrope i donose znatna olakšanja i sigurnost na putu. Naravno, Operativni centar (1987) otvoren je i za vozače koji nisu članovi AMSS.

    Na adresama auto centara mogu se popraviti putnička i teretna vozila, obaviti tehnički pregled i registracija vozila, učlaniti u AMSS, kupiti međunarodna vozačka dozvola, dozvola za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu, obezbediti različite vrste polisa osiguranja, izdati zelene karte.

    U Operativnom centru AMSS, sublimiraju se izveštaji saobraćajne i granične policije, JP ”Putevi srbije”, Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) i samih privrednih društava.Te informacije, zajedno sa svim ostalim informacijama koje su na raspolaganju našem sistemu, u redovnim dnevnim izveštajima distribuiraju se nacionalnim i regionalnim medijima, TV i radio stanicama i na usluzi su i svim ostalim medijima. Izveštaj o stanju na putevima, frekventnosti na graničnim prelazima i naplatnim rampama i svemu ostalom što je važno za bezbednost saobraćaja redovno se ažurira i na sajtu AMSS.                                                                                                  

    Informacije važne za sve učesnike u saobraćaju dostupne su svim građanima, članovima AMSS i ostalim vozačima, koji iz bilo kog razloga, problema, nedomice ili pitanja o saobraćaju pozovu važan broj Auto-moto saveza Srbije 1987!

     
 •