•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   • AMSS Agencija PDF Štampa El. pošta

    PRIVREDNO DRUŠTVO "AMSS AGENCIJA" D.O.O. osnovano je 8. marta 1999.  godine i posluje sa sedištem u Kneginje Zorke 58 u poslovnici u Ruzveltovoj 43 u Beogradu. Od 2010. godine radi i poslovnica u Novom Sadu, u Njegoševoj 16 (ulaz sa Trifkovićevog trga).

    Osnivač "AMSS Agencije" je Auto-moto savez Srbije sa idejom da se Agencija, kao specijalizovani deo sistema, bavi prvenstveno izdavačkom delatnošću, marketingom i dizajnom za potrebe AMSS, ali  i ostalih institucija i organizacija čija delatnost je vezana za polaganje vozačkih ispita, rad auto-škola, tehničkih pregleda i pružanje usluga članovima AMSS kao i ostalima, naročito motorizovanim građanima, vezano za putovanje u inostranstvo.

    AMSS Agencija izdaje poznati priručnik "Vozač" uz koji je do sada, više od 80.000 građana položilo vozački ispit. Agencija objavljuje i specijalizovana izdanja: "Zbornik propisa za rad auto-škola", "Zbornik propisa za rad tehničkih pregleda" i povremena izdanja iz delatnosti AMS Srbije.

    U AMSS Agenciji mogu se pribaviti i svi obrasci neophodni za rad auto-škola, oprema za vozila obuke i obrasci za rad tehničkih pregleda.

    Turing servis AMSS Agencije, građanima pruža usluge učlanjenja u AMS Srbije, izdavanja međunarodnih vozačkih dozvola i dozvola za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu, ali i osiguranja i registracije vozila, izdavanje zelenih karata AMS Osiguranja.
    AMSS Agencija građanima nudi i
    prodaju (http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=175&Itemid=140) „TAG“ uređaja i dopunu elektronske naplate putarine JP Puteva Srbije, telefon: +381-11-304-4488 i špediterske usluge, telefon: +381-69-8702-188.
    AMSS Agencija omogućava građanima da kupe obaveznu opremu za vozilo (sigurnosni trougao, sajla ili ruda za vuču, sigurnosni prsluk , komplet sijalica, kutija prve pomoći)  i dodatnu opremu, protivpožarni aparat, alat) kao i set auto-karata, planova gradova, auto-atlase i proizvode iz oblasti auto-kozmetike.
    U Poslovnici  u Novom Sadu građani mogu da se učlane u AMS Srbije, tu mogu da dobiju međunarodnu  vozačku dozvolu ili dozvolu za upravljenje tuđim vozilom u inostranstvu. Takođe, u ovoj poslovnici možete nabaviti, svu opremu za Vaše vozilo, kao i auto – karte.
     
    Radno vreme AMSS Agencija - poslovnica  u Beogradu, radnim danom od 8-20 časova,
    subotom od 8-16 časova.
    Telefoni : 011/ 329-10-54 i 329-10-55

    Radno vreme poslovnice u Novom Sadu: od 08 - 19 časova.
    Telefoni  : 021/ 661-57-43, 065/987-23-35 i 065/987-23-36.

     

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    

 •