•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   • AMSS Agencija PDF Štampa El. pošta

    PRIVREDNO DRUŠTVO "AMSS AGENCIJA" D.O.O. osnovano je 8. marta 1999. godine, sa sedištem u Beogradu, Kneginje Zorke, broj 58 i poslovnicom u Beogradu, Ruzveltova, broj 43.

    Osnivač „AMSS Agencije“ je Auto-moto savez Srbije, sa idejom da se kao specijalizovani deo sistema bavi prvenstveno izdavačkom delatnošću, marketingom i dizajnom za potrebe celokupne organizacije, kao i ostalih organizacija čija delatnost je vezana za polaganje vozačkih ispita, rad auto-škola i tehničkih pregleda i pružanje usluga članovima AMSS kao i ostalim motorizovanim građanima, vezano za putovanje u inostranstvo.

    AMSS Agencija izdaje poznati priručnik "Vozač" uz koji je do sada, preko 60.000 građana položilo vozački ispit. Kao drugo značajno izdanje je "Katalog cena i nomenklatura vozila", koje je do sada štampano u devetnaest izdanja. Takođe, izdaju se specijalizovana izdanja: "Zbornik propisa za rad auto-škola", "Zbornik propisa za rad tehničkih pregleda", kao i povremena izdanja iz delatnosti AMS Srbije i istorijata automobilizma u Srbiji.

    U AMSS Agenciji se mogu pribaviti i svi obrasci neophodni za rad auto-škola, kao i oprema za vozila obuke i obrasci za rad tehničkih pregleda.

    Turing servis AMSS Agencije, obezbeđuje građanima usluge učlanjenja u AMS Srbije, izdavanja međunarodnih vozačkih dozvola, kao i dozvola za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu, izdavanje tablica "proba", osiguranja i registracije vozila, izdavanje zelenih karata AMS osiguranja, kupoprodajne ugovore i procenu vrednosti vozila.

    AMSS Agencija omogućava građanima da kupe obaveznu opremu za vozilo (sigurnosni trougao, sajla ili ruda za vuču, komplet sijalica, kutija prve pomoći)  i dodatnu opremu  (sigurnosni prsluk, protivpožarni aparat, alat..) kao i set auto-karata, planova gradova, auto-atlase i proizvode iz oblasti auto-kozmetike.
     
    Od 01.06.2010. godine, počela je da radi poslovnica u Novom Sadu, na adresi, Njegoševa 16, ulaz sa Trifkovićevog trga. Radno vreme poslovnice je od 08 do 19 časova. Telefoni poslovnice su: 021/ 661-57-43, 065/987-23-35 i 065/987-23-36.
    Poslovnica radi učlanjenje u AMS Srbije, izdavanje međunarodnih vozačkih dozvola, dozvola za upravljenje tuđim vozilom u inostranstvu i kartonskih tabli – PROBA. Takođe, u poslovnici možete nabaviti, svu opremu za Vaše vozilo, kao i auto – karte.
     

    Više informacija na www.amss-agencija.rs/

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    

 •