•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • AMSS e-test siguran vodič kroz saobraćaj PDF Štampa El. pošta
    utorak, 25 mart 2014 12:59

    AMSS napravio je edukativni “e-test” koji je postavljen na naš sajt www.amss.org.rs, a namenjen je učenicima osnovnih škola uzrasta od V do VIII razreda koji se spremaju za tradicionalno takmičenje AMSS „Šta znaš o saobraćaju“.  Ovaj "e-test“ nije namenjen samo njima, već je veoma koristan i za sve ostale učenike, pa i njihove roditelje, koji će moći zajedno sa mališanima da provere, vežbaju i ponavljaju i svoja znanja iz oblasti saobraćaja.

    Svaki test sastoji se od 10 pitanja i to sedam o poznavanju saobraćajnih propisa, jedno se odnosi na rešavanje konkretnih saobraćajnih situacija na raskrsnici i dva na poznavanje saobraćajnih znakova. Za sada, ukupno postoji 500 pitanja i veliki broj mogućih kombinacija u svakom pojedinačnom testu. Tokom reševanja testa odmah se dobija obaveštenje o tačnom ili pogrešnom odgovoru, uz naznaku šta je ispravno.

    AMSS, kao društveno odgovorna kompanija, testove je pripremila u ćiriličnoj i latiničnoj verziji na srpskom, hrvatskom, mađarskom, slovačkom, rusinskom i rumunskom jeziku, kako bi oni bili dostupni svim učenicima različitih nacionalnih manjina koje žive u Srbiji.

    Ova novina značajno će doprineti boljoj pripremi svakog učesnika takmičenja „Šta znaš o saobraćaju“ koje se održava po 45. jubilarni put u Srbiji. Kao i dosad, namenjena je edukaciji najmlađih i njihovoj pripremi za bezbedno učešće u saobraćaju. U ovogodišnjem takmičenju učestvuje više od 200.000 učenika iz preko 1000 osnovnih škola iz cele Srbije. U naredna dva meseca pokazaće svoje teorijsko i praktično znanje iz oblasti saobraćaja, a najbolji srpski osnovci u septembru će predstavljati Srbiju i braniti prošlogodišnju titulu pravaka Evrope, u Norveškoj, na 29. Evropskom FIA takmičenju.

     

     

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •