•  
  • Online servisi

   • POČETNA
    • 24. maj 2018. | četvrtak |
    AMSS Partner PDF Štampa El. pošta


    Auto - moto savez Srbije od aprila meseca 2004. godine uspešno vodi akciju od strateškog značaja i trajnog karaktera pod nazivom "AMSS Partner". Osnovni cilj akcije jeste da AMSS obezbedi sve uslove kako bi pružao brze i kvalitetne usluge i svojim članovima i svim ostalim motorizovanim građanima, domaćim i stranim, pre svega u smislu pomoći na putu, a zatim, u skladu sa usvojenim dugoročnim planom vođenja akcije, i u smislu zadovoljavanja mnogih drugih njihovih potreba, uključujući i one koje nisu vezane samo za automobil.

    Do sada postignuti rezultati u vođenju akcije, pre svega na pružanju putne pomoći motorizovanim građanima, opravdali su u punoj meri uvođenje Partnera u sistem AMSS. Svi motorizovani građani koji su tražili pomoć zbrinuti su u najkraćem mogućem roku, a vreme dolaska na intervenciju radi pružanja pomoći je svedeno na maksimalno jedan sat. Cilj Auto-moto saveza Srbije je da dolazak na mesto intervencije svede na 30 minuta.

    Automobili motorizovanih građana su, osim kada su oni imali drugi zahtev, šlepovani u servise Partnera ili su im Partneri preporučivani od strane Operativnog centra AMSS, tako da i angažovanje Partnera koji imaju servise uzima zamah.

    Mogućnosti za saradnju između Auto-moto saveza Srbije i njegovih potencijalnih Partnera su mnogobrojne. One nisu vezane samo za putnu pomoć, odnosno popravku na putu i šlepovanje. U sistemu Partner su neophodni i kvalitetni auto-servisi raznih profila, prodavnice originalnih i kvalitetnih rezervnih delova, motornih ulja, auto-kozmetike, a zatim i drugi sadržaji koji nisu usko vezani samo za automobil, kao što su restorani, moteli, hoteli. AMSS u svom dugoročnom planu ima i obezbeđenje i drugih usluga za svoje članove i ostale motorizovane građane, kao što su usluge lekara ili stomatologa u bilo koje doba dana i druge.

    Auto-moto savez Srbije nudi svojim Partnerima i potencijalnim Partnerima velike mogućnosti u pogledu upošljavanja njihovih kapaciteta jer, već u ovom momentu, ima preko 80.000 članova, dok broj motorizovanih građana u Srbiji prelazi cifru od 1.400.000. Takođe, stalno raste i broj stranih motorizovanih građana koji koriste putne pravce kroz Srbiju. Naravno, to podrazumeva velike obaveze sistema AMSS, a kako bi svi korisnici njegovih usluga bili zadovoljni. Zajednički rad Auto-moto saveza Srbije i njegovih Partnera na kvalitetnom i brzom izvršavanju usluga motorizovanim građanima, u skladu sa visokim standardima i normama AMSS, obezbediće i zajednički uspeh i obostranu sigurnost.

     
 •