•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Visoka delegacija FIA u poseti AMSS PDF Štampa El. pošta
    utorak, 02 septembar 2014 19:45

    Rukovodstvo Auto-moto saveza Srbije, predsednik Mirko Butulija, i generalni sekretar Predrag Đurđev, sastali su se danas sa visokim funkcionerima Svetske automobilske federacije (FIA), gospodinom Vernerom Krausom iz Austrije, članom Senata i Svetskog Saveta za Auto Mobilnost i Turizam, i Danijelom Starmanom iz Slovenije, predsedavajućim za Regiju klubova Istočne i Centralne Evrope. Tom prilikom AMSS je dobio punu podršku u razvoju i  postojećim planovima,  projektima i akcijama koje se u Srbiji uspešno  sprovode u cilju  razvoja u i unapređenja bezbednosti saobraćaja.
    „Srbija kao granica između istoka i zapada, prometna i saobraćajno frekventna, ima  važnu poziciju i ulogu u unapređenju bezbednosti saobraćaja i mnogobrojnih putnika u tranzitu “,  rečeno je danas na ovom sastanku u AMSS.

    Dvojica visokih predstavnika FIA, izrazili su nadu i dali punu podršku AMSS da u saradnji sa MUP Srbije,  reši postojeći problem  „divljih šlep službi“  na putevima, koje nisu u sistemu AMSS, a koje neprimereno, naročito na auto putu stranim vozčima, članovima svojih nacionalnih klubova koji su takođe članovi  FIA, kroz Srbiju usluge naplaćuju po enormno visokim cenama. Tako  bi  se u Srbiji sačuvao pun kredibilitet i ugled koji AMSS kao član Automobilske svetske federacije uživa decenijama unazad, kako u oblasti auto-moto sporta, tako i sprovodeći uspešno važne projekte i akcije.

    Uz punu podršku u  daljem radu,  razvoju i zajedničkoj saradnji, visoka delegacija FIA, pozvala je predstavnike AMSS da uzvrate posetu i da kao ugledan član ove organizacije i  dalje  redovno učestvuju u stvaranju zajedničkih ciljeva  i razvoju projekata za bolju bezbednost u saobraćaju, ne samo u Srbiji i regionu već i u celom svetu.

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •