•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Savet Centralno-evropske zone (CEZ) u poseti AMSS PDF Štampa El. pošta
    četvrtak, 04 septembar 2014 14:20

    Članovi Saveta Centralno-evropske zone (CEZ), koja je deo Svetske automobilske federacije, na čelu sa pedsednikom Zrinkom Gregurekom iz Hrvatske, juče su se na redovnom sastanku održanom u Beogradu, sastali sa predsednikom AMSS Mirkom Butulijom, generalnim sekretarom Predagom Đurđevim kao i legendom srpskog automobilizma Miodrgom Đelmašem.  

    Na sastanku su se donele važne odluke i prihvatili predlozi vezani za pravila takmičenja u predstojećoj takmičarskoj  sezoni  2015. godine, a reči je bilo i o  unapređenju Automobilskog sporta, kako u Srbiji tako i u regionu. Razmena iskustva i važni razgovori, uz predloge i sugestije, vodili su se i na temu bezbednosti na auto trkama. Jedan od predloga na jučerašnjem skupu, bio je da se obnovi regionalni šampionat „Kup sigurnosti na putevima“, zemalja bivše Jugoslavije, koji je izostao prošle godine. Zajednički projekat, o kome se takođe govorilo, je i organizacija  posebne obuke mladih vozača članova Saveta Centralno-evropske zone, po ugledu na  već postojeću obuku, koju jednom godišnje sprovodi i Svetska automobilska  federacija.
     
    U Beogradu se u narednih mesec dana, održavaju  dve značajne međunarodne sportske manifestacije u ovom sportu, i ovom prilikom AMSS je dobio punu podršku CEZ borda. Trka „47. Srpski reli“  će se održati u Užcu od 19.-21. septembra i boduje za rang listu Evrope, Regiona i BiH. Dok će kružna trka, nakon pet godina pauze, za sve ljubitelje brze vožnje, biti organizovana 4. i 5. oktobra na Ušću. Ova trka nosiće isti naziv kao nekada „Velika nagrada Beograda“.

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •