•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Priznanja za AMSS i AMS Osiguranje PDF Štampa El. pošta
    subota, 06 decembar 2014 23:50

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/moto-nagrade-2014 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    Na proglašenju istočnoevropskog šampionata u 2014. godini, održanom večeras u hotelu Zira, dodeljene su nagrade najboljima u svim moto disciplinama kao i onima koji su doprineli afirmaciji i razvoju ovog sporta u zemlji i inostranstvu.

    Pred više od 200 zvanica, među kojima su pored šampiona prisustvovali predsednik Volfgang Srb, i svi članovi upravnog odbora, Kontinentalne unije međunarodne motociklističke federacije (FIM Evropa), kao i članovi skupštine Balkanske Moto Unije (BMU) - dodeljna su dva specijalna priznanja Auto-moto savezu Srbije (AMSS) i AMS osiguranju. Za izuzetan doprinos razvoju moto-sporta u Srbiji nagrade su primili Mirko Butulija, predsednik AMSS, Predrag Đurđev, generalni sekretar AMSS i Vučeta Mandić, generalni direktor AMS Osiguranja.

    Predstavnici AMSS, koji su na proglašenje došli direktno sa generalne skupštine Svetske autombilske federacije (FIA), održane u Kataru, u obraćanju svim dobitnicima pehara istakli su da će nastaviti da daju punu podršku afirmaciji motociklizma kako u Srbiji, tako i u međunarodnim okvirima. Prema rečima Mirka Butulije, AMSS će, kao nosilac razvoja auto-moto sporta u Srbiji, nastojati da se ova sportska disciplina dodatno unapredi i popularizuje u čemu ima punu podršku kako najuticajnih međunarodnih insititucija, FIM Evrope za moto-sport i FIA za auto-sport, tako i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

    Ova sportska godina ostaće upamćena po tituli šampiona istočne Evrope u MK disciplini, i titulama vicešampiona u RR i MX disciplinama koje je ostvario nacionalni moto tim republike Srbije. Za osvojene uzastopne tri titule dodeljene su i tri zlatne kacige. Nacionalni šampioni koji su dobili ovo najprestižnije priznanje su Dragan Dragoj i Vuk Tomanović u kategoriji motocikala sa prikolicom, MK disciplina, Miodrag Stanojević, MX disciplina, i Gabor Sagmajster u MX 1 i MX 3 disciplini.

    {gallery}galerije/moto-nagrade-2014{/gallery}

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •