•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • AMSS i AMS Osiguranje podržali Borkovića: Najbolji srpski automobilista u drugoj sezoni WTCC PDF Štampa El. pošta
    utorak, 30 decembar 2014 00:01

    Predrag Đurđev, generalni sekretar AMSS (prvi s leva), Mirko Butulija, predsednik AMSS, Dušan Borković, automobilski as, prof. dr Vučeta Mandić, generalni direktor AMS Osiguranja, Milan Božić, direktor Centra za motorna vozila AMSSZahvaljujući Auto moto savezu Srbije i AMS Osiguranju, koji su sa ponosom postali jedan od pokrovitelja Dušana Borkovića za narednu godinu, najbolji srpski automobilista naći će se na stazi Termas de Rio Hondo u Argentini, 7. i 8. marta 2015. godine, gde će već na prvoj trci druge sezone Svetskog šampionata u automobilizmu još jednom dokazati da zaslužuje da se nađe među najboljim vozačima ovog prestižnog šampionata. Tim povodom, danas su se u prostorijama Auto moto saveza Srbije, okupili brojni predstavnici medija, kojima su se, pored Borkovića, obratili predsednik AMSS, Mirko Butulija, generalni direktor AMS Osiguranja, prof. dr Vučeta Mandić, generalni sekretar AMSS, Predrag Đurđev, kao i direktor Centra za motorna vozila AMSS, Milan Božić.

    Dušan Borković zahvalio se svojim pokroviteljima što su uspeli da prepoznaju važnost ovog projekta, koji je bitan, ne samo njemu, već i celoj Srbiji. "Auto moto savez Srbije i AMS Osiguranje još jednom su pokazali da neguju srpski automobilizam i domaći auto sport. Nadam se da ćemo zajedničkim snagama uspeti da postignemo još bolji rezultat", istakao je budući učesnik WTCC.

    Predstavnici Auto moto saveza Srbije i AMS Osiguranja naglasili su da će u narednoj godini auto i moto sport, kao i bezbendosno preventivne akcije biti u fokusu ovih kompanija. "Posebno mi je zadovoljstvo što su AMS Osiguranje i Centar za motorna vozila AMSS, koje je osnovao Auto moto savez Srbije, u prilici da profitom koji su ostvarili u slobodnoj konkurenciji pomognu jednog ovakvog asa, kakav je Dušan Borković. Smatram da je još jedan od najboljih načina da se odužimo svim našim klijentima upravo pomaganje svih pojedinaca i klubova koji nas kvalitetno promovišu u svetu. Nedavno smo bili na skupštini FIA Evrope u Dohi i njihovi predstavnici sa Srbijom najviše povezuju upravo Auto moto savez Srbije i Dušana Borkovića", rekao je Mirko Butulija.

    Najznačajnije nagrade Dušana Borkovića su “Dijamatska kaciga”, “Tri zlatne kacige”, 12 nacionalnih šampionskih titula, drugo mesto u Šampionatu Evrope na brdskim stazama 2011. godine, dok je godinu dana kasnije osvojio to isto prvenstvo. Najveći uspeh u karijeri dugoj 20 godina predstavlja treće mesto u Evropskom kupu turing automobila (ETCC).

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •