•  
  • Online servisi

    • 16. decembar 2017. | subota |
    AMSS ZA RATNE VOJNE INVALIDE (RVI, MVI I CIR) PDF Štampa El. pošta

    U saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije, Auto moto savez Srbije (AMSS) sprovodi  akciju posvećenu  ratnim i mirnodopskim vojnim invalidima i civilnim invalidima rata, i na taj način jednoj od najosetljivijih grupa u društvu omogućuje značajne popuste u usluge.
     
    AMSS je produžio akciju popusta na kupovinu  članskih kartica, tako da će 17.000 vojnih i civilnih invalida rata, koliko ih ima u našoj zemlji, imati pravo do 10. 07. 2017. godine, na 50 % popusta pri kupovini Super članskog paketa AMSS, kojim stiču pravo na mnogobrojne besplatne usluge i velike uštede na putevima Srbije i kontinentalne Evrope.
    Osobe sa invaliditetom koje smatraju da mogu da ostvare ovaj popust, potrebno je da uverenje, ili potvrdu prvostepenog organa iz svoje opštine, prilikom učlanjivanja, dostave u poslovnicu AMSS. Ove kategorije invalida tako će imati mogućnost da u svim poslovnicama AMSS kupe Super članski paket u pola cene, odnosno 1.000,00 dinara.
     Da bi ostvarili ovo pravo građani invalidi su dužni, da za učlanjenje (kupovinu Super članskog paketa) prilože uverenje ili potvrdu, kao dokaz da je imenovani zaista ratni vojni invalid (RVI), mirndopski vojni invalid (MVI) ili civilni invalid rata (CIR). Uverenje ili potvrdu izdaje prvostepeni organ u Opštini koja vodi evidenciju, a dokument mora da sadrži sledeće podatke: ime i prezime, JMBG, adresu, svojstvo (RVI, MVI, CIR), grupu invaliditeta, rešenje po kome mu je priznato to svojstvo i u koju svrhu se izdaje uverenje ili potvrda. Uverenje ili potvrda ne smeju biti stariji od šest meseci.
    Auto moto savez Srbije ovim postupkom i akcijom za osobe sa invaliditetom, pokazuje svoju kontinuiranu opredeljenost ka društveno odgovornom poslovanju. Zadovoljstvo je što AMSS  može da pomogne i omogući benefite ljudima prema kojima kao društvo,  svi imamo obavezu. To jeste vrsta finansijske pomoći, ali  će se oni uz podršku i osećati bolje, sigurnije i zaštićeno. Zahvalni smo Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja  što je pokrenulo ovu inicijativu.
    Popust na kupovinu super članskog paketa može da se ostvari na AMSS prodajnim mestima, kojih u Srbiji  ima na više od 160 lokacija.
     
    Kontakt telefon  +381 11 2401 870, 0381 11 3331113
     
 •