•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Moto spektakl u Kruševcu PDF Štampa El. pošta
    ponedeljak, 29 jun 2015 16:39

    Posle kvalifikacionih treninga u subotu,  u nedelju, 28. juna 2015. godine, ljubitelji dvotočkaša  imali su priliku da na stazi “Gajić” u Globarima, u Kruševcu, prisustvuju Evropskom i Istočno-evropskom šampionatu u disciplini Moto Kross. Organizator ove manifestacije bio je Moto savez Srbije (MSS) i Moto klub Kruševac (MKK Gajić) , koji su uz podršku Auto moto saveza Srbije (AMSS), AMS Osiguranja, Sportskog saveza Srbije (SSS),  Ministarstva omladine i sporta i grada Kruševca uspeli da opravdaju poverenje, uspešno sprovedu takmičenje i gledaocima priušte pravi moto spektakl.

    Ni loše vreme nije sprečilo zaljubljenike u motociklizam da u velikom broju dođu na trku i podrže 80 takmičara iz čak 10 zemalja -  Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Bugarske, Makedonije, Grčke, Turske, BiH, Rumunije, Crne Gore. Svrstana među tri najbolje u Evropi, staza “Gajić” duga 1.850 metara, sa 12 skakaonica bila je divan prizor, kako za takmičare, tako i za posetioce, kojih je, prema proceni FIM Evropa delegata, bilo nešto više od 3.000. Na zadovoljstvo mnogobrojne publike, uz mnogo adrenalina,  ali i uz “grmljavinu motora”, u Globarima se nije desio nijedan incident i takmičenje  je prošlo u odličnoj atmosferi i fer sportskoj  borbi.

    Organizatori ovog takmičenja istakli su da je ova manifestacija, u koju je uloženo dosta truda i novca, veoma važna za grad Kruševac, te da su na dobrom putu da dobiju otvoreno prvenstvo cele Evrope za sledeću godinu, Istočno-evropski, nacionalni šampionat, a od oktobra možda i Kup nacije.

    “Ovo je veliki praznik za motociklizam. Organizacija je izuzetna i nadam se da će ovo takmičenje prerasti u jednu tradiciju, te da će ostati na mapi lepih dešavanja grada Kruševca i da ćemo uživati i iduće godine”, izrazio je zadovoljstvo generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev, koji je za vikend bodrio takmičare u Kruševcu.

    Ovo takmičenje, kao takmičenje najvećeg ranga u Moto Kross disciplini, boduje se za domaći i Evropsko i Istično-evropski šampionat u Moto Sprotu.

    Pobednici na trkama su: U klasi MX 1 total – Todor Totev, u klasi MX 2 total – Valentin Roglev, u klasi EMX 65 total – Antonios Sagmalis, u klasi EMX 85 total – Alex Dimitrov, u klasi MX ATV total – Martin Milev i u klasi MX 2 Junior total – Valentin Roglev.

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •