•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Rezultati letnje akcije “Ispravno vozilo-bezbedno vozilo” PDF Štampa El. pošta
    utorak, 14 jul 2015 10:21

    Rezultati tradicionalne letnje  akcije AMSS “Ispravno vozilo-bezbedno vozilo, koju  već 26 godina AMSS organizuje sa Upravom saobraćajne policije MUP Republike Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda, pokazali su da, od 5.000 besplatno pregledanih automobila, 39% ima neku neispravnost.

    Nakon analize strukture kvarova neispravnih vozila, utvrđeno je da čak 33% ima problem sa kočnicama, 14% sa sistemom za upravljanje, a kod 34% automobila nije potpuno ispravna svetlosna signalizacija. Manje od 10 odsto kvarova se odnosi na sistem za vuču, gasove i ostalo.
    Podsetimo, u prethodnoj akciji od sličnog broja pregledanih vozila, neku neispravnost je imalo 38%  a najčešći problem su bili uređaji za zaustavljanje i to u 33% slučajeva, dok se 34% odnosilo na uređaje za osvetljavanje, odnosno 14% na uređaje za upravljanje.

    Kao i do sada, za besplatnu proveru tehničke ispravnosti najviše su bili zainteresovani vlasnici starijih automobila koji već pretpostavljaju da postoji neka neispravnost na njihovom vozilu.

    Važno je da ovu akciju uvek iskoristi što veći broj vozača jer se brojem tehnički ispravnih vozila povećava bezbednost saobraćaja i sprečavaju se ljudske žrtve.

     

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •