•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Priznanja i nagrade najboljima u auto i moto sportu za 2015. godinu PDF Štampa El. pošta
    sreda, 23 decembar 2015 15:27

    U organizaciji Auto moto saveza Srbije (AMSS), grada Zrenjanina i JKP Parking servisa, uz podršku Sportskog auto i karting saveza Srbije (SAKSS) i Moto saveza Srbije (MSS), u Zrenjaninu su 17. decembra proglašeni najbolji takmičari u auto i moto sportu u Srbiji za 2015. godinu. Pored medalja za šampione, uručena su i specijalna priznanja za izuzetan doprinos razvoju auto i moto sporta ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću, ministru unutrašnjih poslova Nebojši Sefanoviću, kao i ministru za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandru Vulinu. Ovu tradicionalnu dodelu nagrada pred mnogobrojnim zvanicama, uz svečan i atraktivan program, otvorili su predsednik AMSS Mirko Butulija i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

    Uspešnom organizacijom velikog broja međunarodnih i domaćih takmičenja, Auto moto savez Srbije u protekloj godini je preuzeo odgovornost za auto-moto sport, dajući punu podršku njegovoj afirmaciji u zemlji i inostransvu, vraćajući ga tako, posle dužeg niza godina, pod svoje okrilje. Posebna mi je čast, što smo ove godine, nakon 13 godina, organizovali prvo zajedničko proglašenje pobednika za auto i moto sport, te što smo uspeli da na jednom mestu okupimo sve ljude koji su zajedno sa nama doprineli da ovi sportovi u Srbiji ponovo dobiju na popularnosti. Nadam se da ćemo u narednoj godini ostvariti još bolje rezultate, istakao je predsednik AMSS Mirko Butulija dodelivši nagrade.

    Nadam se da smo uspeli da opravdamo poverenje i ispunimo očekivanja kako organizatora, tako i svih prisutnih šampiona, i da ćemo i u narednim godinama imati priliku da budemo domaćini ovako značajnih skupova. Planiramo da zajedničkim snagama, baš u Zrenjaninu, realizujemo izgradnju savremene trkačke staze, sa svim pratećim objektima i infrastrukturama. Saradnja Auto moto saveza Srbije i grada Zrenjanina bila je i do sada veoma uspešna i verujemo da će zajednički projekti doprineti da ona bude još intenzivnija, istakao je gradonačelnik Zrenjaina Čedomir Janjić.

    Ministar Vanja Udovičić zahvalio je na nagradi i naglasio da ovo priznanje ne samo da daje podstrek, nego i obavezuje Ministarstvo omladine i sporta da i dalje nastavi da podiže značaj auto, karting i moto sporta u Srbiji. Tako će najbolji vozači iz sveta ponovo voziti na našim stazama, a Srbija će biti u prilici da pokaže da smo ne samo uspešni sportisti već i organzatori.

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •