•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Uspešno završen seminar “Bezbednost u autosportu” PDF Štampa El. pošta
    ponedeljak, 18 april 2016 15:33

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/b_a_s is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    Proteklog vikenda završen je seminar koji je Auto-moto savez Srbije organizovao u saradnji FIA (Fédération Internationale de l'Automobile)  i  MSA (Motor Sports Association).
    Vodeći stručnjaci u svetu kada je reč o autosportu, Sue Sanders i John Binns, prilagodili su predavanja potrebama ovog podneblja, kako bi učesnicima približili materiju koju je neophodno savladati prilikom organizovanja takmičenja, pri tom obuhvativši razne discipline (reli, kružne i brdske trke).
    Neke od tema bile su rukovođenje u autosportu, nadležnosti (prava i obaveze) svih funkcionera na takmičenjima, ali i važnost i neophodnost poznavanja i poštovanja propisa i pravilnika takmičenja, posebno kada je reč o bezbednosti koje organizovanje ovakvog događaja iziskuje.
    Polaznici su imali prilike da kroz praktične primere i vežbe zajedno sa predavačima rade na upravljanju i proceni rizika, komunikaciji i planovima za upravljanje u slučaju incidenta.
    Zaključak je da auto sport u Srbiji ima budućnost, posebnu uz energiju mladih ljudi koji imaju želju da učenjem i radom postanu deo sveta auto sporta.
     

    {gallery}galerije/b_a_s{/gallery}

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •