•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Organizacija okružnih i gradskog takmičenja PDF Štampa El. pošta
    sreda, 04 maj 2016 16:06

    U subotu 7. maja 2016. u Beogradu i 29 okruga Srbije od 09. časova održava se 47. okružno takmičenje „Šta znaš o Saobraćaju“ (ŠZOS). Na njemu će učestvovati najuspešniji osnovci sa opštinskih takmičenja koji će se u subotu na okružnim i gradskom, boriti za plasman na državno takmičenje koje će se se održati 20. i 21. maja u Beogradu. Pragram sa satnicom gradskog takmičenja u Beogradu možete preuzeti ovde.

    OBAVEŠTENJE
    Prema odluci komisije za realizaciju gradskog takmičenja „Šta znaš o saobraćaju“ za grad Beograd, i glavnog takmičarskog Sudije, isključene su opštinske ekipe Rakovica, Surčin i Zemun iz daljeg takmičenja i ove tri ekipe nemaju pravo učešća, kako na gradskom 07. maja, tako ni na državnom takmičenju ŠZOS 20. i 21. maja u Beogradu.
    Do isključenja je došlo zbog toga što se na ovim opštinama organizatori nisu pridržavali zvanično određenog datuma koji je naknadno izmenjen a koji je utvrdilo ministarstvo prosvete usled poklapanja sa datumom održavanja parlamentarnih i lokalnih izbora u Srbiji, o čemu su svi učesnici blagovremeno obavešteni dopisom ministra prosvete (br. dopisa: 601-0063/2016-06 od 05.04.2016.). Navedene ekipe su isključene imajući u vidu i to da su se, bez obzira na pomeranje datuma i organizacione poteškoće, svi ostali učesnici  pridržavali preporuke ministarstva.

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •