•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • U Sloveniji 30. jula 2016. godine prekid saobraćaja u regionu Gorenjska i Ljubljani PDF Štampa El. pošta
    četvrtak, 14 jul 2016 15:33

    U subotu, 30. jula 2016, očekuje se prekid saobraćaja u Ljubljani i regionu Gorenjska zbog svečanosti u Ruskoj crkvi. Savetuje se da se tog dana ne putuje ka ovim delovima Slovenije. Pojedini putevi na toj trasi biće zatvoreni, te se očekuju velike gužve u saobraćaju, a vozači će biti preusmereni na alternativne putne pravce. Za teška vozila preko 3,5 tone, saobraćaj ovim deonicama je zabranjen i u tu svrhu biće izdata posebna uredba o saobraćajnim ograničenjima u Republici Sloveniji.

    Savetuje se svima onima koji dolaze iz zapadne i severne Evrope, a  koji putuju prema Hrvatskoj, da put nastave kroz Italiju; za one koji putuju u suprotnom smeru takođe se preporučuje put kroz Italiju ili preko Ljubljane i Maribora prema Gracu. Preporučuje se i da se izbegava putovanje kroz Karavanke tunel na autoputu A2 između Slovenije i Austrije 30. jula, jer će tunel će biti zatvoren u više navrata tokom dana.

    Oni koji putuju autoputem A10 iz Salcburga, preporučuje se da koriste put ka Italiji (autoput A23 u smeru Tarvizio-Udine-Palmanova) na Vilah raskrsnici, a zatim da nastave prema Sloveniji (preporučuje se autoput A34, deonica Vilese-Gorica, a zatim autoput H4, deonica Vrtojba-Razdrto u Sloveniji). Vozači treba da obrate posebnu pažnju na izmenjenu saobraćajnu signalizaciju na ulazu u Salcburg.
    Oni koji se vraćaju ka severu preporučuje se da se pomenuti italijanski autoput ili deo autoputa A1, Koper-Ljubljana, pravo prema Mariboru i Gracu. Vozači koji dolaze iz Dalmacije (A3) preporučuje se da koriste hrvatski A4, mađarski M7 i slovenački A5 prema Mariboru a zatim Austriji. Alternativno, oni mogu koristiti autoput A2 u regionu Dolenjska (Obrežje-Ljubljana). Iz Ljubljane, oni mogu da nastave prema Postojni na autoputu A1, a zatim kroz Italiju prema Austriji, ili istočnom Ljubljanskom obilaznicom (A1) prema Mariboru i Gracu.

    Zbog zatvaranja puteva i povećanog saobraćaja, neće biti moguć pristup Aerodromu Joža Pučnik u Ljubljani. Putnicima se preporučuje da tog dana na aerodrom dođu ranije nego obično.

    Na veb sajtu www.promet.si moguće je dobiti sve informacije o pomenutim izmenama u saobraćaju.

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •