•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Stručna predavanja AMSS deci Zavoda za vaspitanje dece i omladine PDF Štampa El. pošta
    sreda, 05 oktobar 2016 14:00

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/obuka_dece is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    Tim AMSS je u okviru  zajedničke akcije ”Bezbedno do škole ” koju sprovodi u saradnji sa Svetskom automobilskom federacijom (FIA), u utorak 04. septembra organizovao stručna predavanja deci u “Zavodu za vaspitanje dece i omladine” u Beogradu. Teme predavanja su bile značaj poznavanja saobraćaja i osnove pružanja prve pomoći. 
    Cilj akcije i okupljanja je bilo razvijanje svesti o značaju bezbednosti u saobraćaju kod dece u svim slojevima društva, uticaj na kulturu ponašanja i stvaranje atmosfere u kojoj decu treba naučiti da u saobraćaju štite sebe i duge. Na taj način će kao najugroženija kategorija učesnika, ubuduće manje stradati u saobraćaju. 
    Gosti predavanja su bili osnovci pobednici nacionalnog takmičenja “Šta znaš o saobraćaju”, takmičari repreztentcije osnovnih škola iz Srbije i njihovi nastavnici.  Oni su  su  u Vladi Republike Srbije, istog dana svečano dočekani povodom odličnog uspeha na Evropskom šampionatu u poznavanju saobraćaja u Češkoj, gde je srpska ekipa u konkurenciji vršnjaka iz 23 zemlje Evrope osvojila odlično 4. mesto.
     
    {gallery}/galerije/obuka_dece/{/gallery}
     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •