•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Otvoren Evropski šampionat u Motokrosu u Kruševcu PDF Štampa El. pošta
    nedelja, 18 jun 2017 14:51

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/motokros_krusevac_2017 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    Posle kvalifikacionih treninga održanih u subotu 17. juna, i u nedelju, 18. juna 2017. godine, svečano je otvoreno najveće nadmetanje dvotočkaša u Srbiji, u disciplini Motokros, na stazi “Gajić” u Globarima, u blizini Kruševca. Organizatori Evropskog šampionata Auto-moto savez Srbije i Moto savez Srbije, uz podršku Skupštine grada Kruševca, AMS Osiguranja a.d.o. i Ministarstva omladine i sporta i ove godine su svim ljubiteljima dvotočkaša priuštili pravi moto spektakl.
    Veliki broj zaljubljenika u motociklizam danas će uživati u nastupu čak 107 takmičara iz 11 zemalja Evrope. Pored domaćih, tu su još i takmičari iz Ukrajine, Grčke, Hrvatske, Bugarske, Rumunija, Mađarska, Makedonije, Poljske, Crne Gore i BiH.


    Na ceremoniji otvaranja prisutne su pozdravili gradonačelnik Kruševca, Dragi Nestorović, koji je izrazio zadovoljstvo što je sportski događaj ovog nivoa  i ove godine održan upravo u Kruševcu, izrazivši nadu da će se ova tradicija nastaviti i da će u bliskoj budućnosti ovde biti vožene i trke za svetski šampionat.
    Predsednik Međunarodnog žirija za Evropsko prvenstvo, Herman Jakolič, poželeo je sreću svim takmičarima, uz želju da ćemo najbolje u klasama, dobiti kroz fer i sportsku borbu.
    Predsednik AMSS, Mirko Butulija, pozdravio  je sve prisutne, posebno se zahvalivši takmičarima iz okruženja, čije prisustvo u ovolikom broju dosta govori o značaju same staze. Zahvalnost za kontinuirani rad uputio je i MK Gajić i gradonačelniku grada Kruševca, koji su napravili stazu koja je među tri najbolje u Evropi, a koja će ujedno biti i jedan od glavnih faktora za dalji razvoj moto sporta u Srbiji, nakon čega je i zvanično otvorio trku.

    Svrstana među tri najbolje u Evropi, staza na kojoj se vozi trka, duga je 1.850 metara, sa 12 skakaonica, predstavlja spektakularan prizor, kako za takmičare, tako i za posetioce.Trka se vozi u klasama MX65, MX85, MX Open koje se boduju za Evropski šampionat. Pored pomenutih klasa, MX65 i MX85, voze se i MX1, MX2, koje se boduju i za Balkanski šampionat, dok MX-ATV klasa se pored prethodno navedenih boduje za nacionalni šampionat

    {gallery}/galerije/motokros_krusevac_2017/{/gallery}

    .

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •