•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Na Ušću uspešno otvorena “Nagrada Beograda 2017” PDF Štampa El. pošta
    nedelja, 27 avgust 2017 15:09

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/usce_2017_08 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    Svečanim otvaranjem u 12 časova, danas  je počela kružna auto trka “Nagrada Beograda 2017” na Ušću, koju je organizovao Sportski auto i karting savez Srbije (SAKSS), Auto-moto savez Srbije (AMSS) uz podršku Skupštine grada Beograda, Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije (SSS) i AMS Osiguranja (AMSO). Na stazi dugačkoj 2.310 metara, nastupa preko 100 vozača. Trka Nagrada Beograda 2017. se pored Šampionata Srbije i domaćeg Kupa I i II, boduje i za Centralnoevropsku zonu, kao i za Šampionat BiH. Otvorene su sve klase i discipline a  vozi se u pet divizija.

    Publici i prisutnim takmičarima, na svečanom otvaranju ovog značajnog sportskog događaja na ušću Save i Dunava, obratili su se ministar odbrane Aleksandar Vulin, gradski mendžer grada Beograda Goran Vesić, srpski šampion i najveći promoter auto sporta Dušan Borković, i predsednik Auto-moto saveza Srbije Mirko Butulija, koji je proglasio trku otvorenom.

    Ministar Vulin je pozdravio prisutne i izrazio da mu je velika čast biti na stazi kojom se vozi još od prošlog veka. „Posebno me raduje što je iz godine u godinu sve brojnija publika i sve je više takmičara.To znači da smo dobri domaćini i da pokazujemo najbolje što ovaj grad ima. Drago nam je što zahvaljujući velikom srcu ovog grada zaljubljenicima u automobilizam pružamo mogućnost da budu deo svega što nosi ovaj sport“, rekao je još ministar.

    Gradski menadžer Grada Beograda Goran Vesić je svima poželeo dobrodošlicu, istakao da je veoma ponosan jer ova manifestacija polako postaje simbol glavnog grada Srbije.

    "Želeo bih da pozdravim sve moje kolege, puno mi je srce danas ovde na Ušću, žao mi je što ne učestvujem” - istakao je Dušan Borković.

    Predsednik AMSS Mirko Butulija je kao domaćin pozdravio srdačno skup i zahvalio se ministru Vulinu i gospodinu Vesiću što su podržali ovu trku, i što je svrstana u kalendar manifestacija od značaja Grada Beograda, naglasivši da mu je drago da su auto trke na legendarnom Beogradskom Ušću ponovo redovne pred sve brojnijim ljubiteljima brze, sportske i bezbedne vožnje. „Takmičarima želim sreću i fer sportsko takmičenje, a najboljima uspeh“, rekao je još Mirko Butulija i zvanično otvorio trku pozivajući takmičare da startuju svoje mašine.

    Grmljavinu motora preko stotnu automobila pozdravila je publika gromoglasnim aplauzom.

    {gallery}galerije/usce_2017_08/{/gallery}

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •