•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Uslovi i prava korišćenja AMSS mobilne aplikacije PDF Štampa El. pošta
    četvrtak, 30 novembar 2017 07:25

    Uvek koristite mobilne telefone na siguran način! Ukoliko bilo šta želite da pogledate u AMSS mobilnoj aplikaciji, ne činite to tokom vožnje, jer možete da ugrozite sebe i ostale učesnike u saobraćaju. Prvo se propisno parkirajte, na mestu gde ste bezbedni, pa tek onda uzmite svoj mobilni telefon i otvorite aplikaciju.

    Sve troškove aplikacije plaćate po tarifama vašeg mobilnog operatera. Vodite računa kada ste u inostranstvu o cenama rominga.

    U određenim delovima aplikacije biće potrebno da dostavite svoje lične podatke čime pristajete na pravila o zaštiti ličnih podataka i dozvoljavate da Vas informišemo preko telefona, putem SMS poruka i notifikacija u okviru aplikacije o pogodnostima koje vam pruža AMSS.

    AMSS se obavezuje da će štititi Vaše lične podatke. Prikupljaće samo one koji su neophodni za nesmetano funkcionisanje aplikacije. Lični podaci strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima u AMSS.

    AMSS u aplikaciji prosleđuje prikupljene informacije od nadležnih institucija u zemlji i ne garantuje za njihovu tačnost. Informacije koje korisnici dobijaju kroz aplikaciju imaju samo informativni karakter i AMSS neme nikakve obaveze prema korisnicima u tom smislu.

    Svi podaci i informacije u aplikaciji mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe. Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje u komercijalne svrhe.

    AMSS mobilna aplikacija je vlasništvo AMSS i zaštićena je autorskim pravima. Svako korišćenje na drugačiji način, od onoga kako je predviđeno, je zabranjeno.

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •