•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Međunarodna AMSS obuka u auto sportu "Event Management" PDF Štampa El. pošta
    sreda, 25 april 2018 00:00

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/88rooms_seminar is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    U okviru programa “FIA Motorsport Development programe”koji kao deo projekta koji AMSS sprovodi zajedno sa FIA sa stručnjacima iz MSA, a radeći kontinuirano na obuci sudija u auto sportu i gradeći bazu lica obučenih za organizaciju zahtevnih takmičenja, AMSS je od 13-15. aprila u hotelu 88 Rooms u Beogradu organizovao međunarodni trening seminar. Tema je bila organizacija planiranje, priprema i sprovođenje svih kategorija i vrsta događaja u auto sportu, sa posebnim akcentom na organizaciju takmičenja.

    Trening za 50 polaznika održali su eskperti iz britanskog MSA, iskusna Sju Sanders (Sue Sanders) i dobro poznat stručnoj javnosti Adrian Favington (Adrian Fawington).

    Seminar je bio namenjen menadžerima koji se bave organizacijom svih aktivnosti i događaja u auto-sportu, ali i direktorima trka, sudijama, sekretarima sportskih takmičenja i ostalom osoblju koje se uključuje u organizaciju i pripreme. Nakon tri dana interaktivnog učešća, polaznici su na ovom seminaru stekli potrebne veštine koje će im pomoći da ubuduće lakše i bezbednije sprovode organizaciju takmičenja, kao i ostale aktivnosti u koje budu uključeni u auto sportu.

    {gallery}/galerije/88rooms_seminar/{/gallery}

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •