•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Ulaz slobodan: za vikend legendarna trka “Nagrada Beograda – Ušće 2018” PDF Štampa El. pošta
    petak, 31 avgust 2018 11:00

    U subotu i nedelju, 01. i 02. septembra 2018. godine, na čuvenoj stazi Ušće, održaće se legendarna kružna auto trka “Nagrada Beograda – Ušće 2018”, koju organizuju Auto-moto savez Srbije (AMSS), Sportski auto i karting savez Srbije (SAKSS), Sportski auto-moto savez Beograda (SAMS) uz podršku Skupštine grada Beograda, Sportskog saveza Srbije (SSS), AMS Osiguranja (AMSO) i Ministarstva omladine i sporta.

    Na stazi dugačkoj 2.325 metara, na ušću Save i Dunava, nastupiće stotinak vozača koji će u subotu u 11 časova nakon verifikacije i tehničkog prijema, u svih pet divizija održati po dva treninga od 15 minuta. U nedelju, u 12 časova svečano se otvara kružna trka, koja će se bodovati FIA Centralno-Evropsku Zonu (CEZ), Nacionalni šampionat Srbije, otvoreno Prvenstvo Srbije i Šampionat Bosne i Hercegovine.

    “Nagrada Beograda – Ušće 2018” je događaj koji je od izuzetne važnosti za grad Beograd i celu Srbiju. Ovo je tradicionalna popularna manifestacija koja ima domaći i regionalni značaj, pa smo  ljubiteljima auto trka omogućili da mogu besplatno da uživaju u dvodnevnom spektaklu. Ulaz na trku i ovog puta biće slobodan.

    Otvorene su sve klase i discipline, voziće se u pet divizija, što znači da se vozi i klasa fiće koja kod mnogih ljubitelja automobilizma budi i nostalgiju. Do sada je prijavljeno preko 90 takmičara, od kojih mnogi dolaze iz zemalja u okruženju.

    AMSS skreće pažnju publici da je potrebno da sluša redare i poštuje red, kako bi trka prošla bez incidenata. Jedino bezbedna trka  može da bude uspešna.

    Pozivamo građane i sve ljubitrelje automobilizma i njihove pratioce, da za predstojeći vikend odvoje malo vremena i provedu ga sa nama na Ušću. Prisustvivaće pravom spektaklu i podržaće takmičare u ovom atraktivnom sportu!

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •