“Bezbednost u autosportu”: AMSS organizuje trodnevni seminar u Beogradu Štampa

U cilju unapređenja autosporta i podizanja nivoa bezbednosti u autosportu, Auto-moto savez Srbije (AMSS) u saradnji sa FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) i MSA (Motor Sports Association), organizuje trodnevni seminar pod nazivom "Bezbednost u autosportu".
Seminar, namenjen funkcionerima u autosportu, održaće se u hotelu Falkensteiner u Beogradu u periodu od 15. do 17. aprila  i okupiće brojne učesnike koji će imati priliku da prisustvuju izlaganju licenciranih predavača Sju Sanders (Sue Sanders) i Džon Bina (John Binns) iz Velike Britanije, ali i regionalnog trenera iz Hrvatske, Lane Gregurek, koja će nastupiti kao podrška.
Srbija se može pohvaliti dugom istorijom u autosportu i trenutno na teritoriji naše zemlje postoji 45 aktivnih klubova i organizuje se blizu 30 takmičenja godišnje.
MSA će započeti trogodišnji program kako bi doprineo razvoju autosporta, realizovaće trening i edukaciju sudija kao i sprovođenje svih potrebnih aktivnosti kako bi omogućio jednostavnije razumevanje trenutnog stanja i implementaciju budućih planova.

Program seminara “Bezbednost u autosportu” možete preuzeti OVDE.