Greška
Uspešno završen seminar “Bezbednost u autosportu” Štampa

[sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/b_a_s is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Proteklog vikenda završen je seminar koji je Auto-moto savez Srbije organizovao u saradnji FIA (Fédération Internationale de l'Automobile)  i  MSA (Motor Sports Association).
Vodeći stručnjaci u svetu kada je reč o autosportu, Sue Sanders i John Binns, prilagodili su predavanja potrebama ovog podneblja, kako bi učesnicima približili materiju koju je neophodno savladati prilikom organizovanja takmičenja, pri tom obuhvativši razne discipline (reli, kružne i brdske trke).
Neke od tema bile su rukovođenje u autosportu, nadležnosti (prava i obaveze) svih funkcionera na takmičenjima, ali i važnost i neophodnost poznavanja i poštovanja propisa i pravilnika takmičenja, posebno kada je reč o bezbednosti koje organizovanje ovakvog događaja iziskuje.
Polaznici su imali prilike da kroz praktične primere i vežbe zajedno sa predavačima rade na upravljanju i proceni rizika, komunikaciji i planovima za upravljanje u slučaju incidenta.
Zaključak je da auto sport u Srbiji ima budućnost, posebnu uz energiju mladih ljudi koji imaju želju da učenjem i radom postanu deo sveta auto sporta.
 

{gallery}galerije/b_a_s{/gallery}