•  
  • Online servisi

    • 19. avgust 2019. | ponedeljak |
    KRUŠEVAC DOBIO KARTODROM PDF Štampa El. pošta

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/amss_karting_staza_krusevac is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    OTVORENA PRVA AMSS KARTING STAZA

    U Kruševcu nedaleko od aerodroma je otvorena prva AMSS karting staza. Auto-moto savez Srbije i AMS AMK 987 - Kruševac adaptirali su postojeće poligone i obezbedili karting vozila, što će doprineti  razvoju karting sporta u ovom gradu.

    Otvaranju kartodroma prisustvovali su direktor AMS AMK 987 – Kruševac Velibor Jovanović, predsednik AMSS Mirko Butulija i gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović, koji su se obratili  posetiocima i zaljubljenicima u karting.

    Direktor AMS AMK 987 – Kruševac zahvalio se svima koji su došli u Kruševac da podrže ovaj događaj i naglasio da mu je posebna čast što se našao u ulozi domaćina koji uspeva da doprinese razvoju kartinga u ovom gradu.

    Izrazivši zadovoljstvo postignutim rezultatima, predsednik AMSS istakao je da je Auto-moto savez Srbije u proteklom periodu posebno pokazao odgovornost prema automobilizmu, dajući punu podršku njegovoj afirmaciji u zemlji i međunarodnim okvirima. Ponosan sam što smo od nekadašnjih zapuštenih poligona, napravili mesto na kom će oni koji nesporno imaju volju, želju  i talent, od sada imati i gde da voze svoje četvorotočkaše. Do sada smo obezbedili šest karting vozila ali ćemo se truditi da omogućimo još bolje uslove – rekao je Mirko Butulija.

    Ovaj kartodrom predstavlja veliki značaj ne samo za karting sport već i za sam grad Kruševac, jer će ovo biti dodatni i značajan sadržaj za građane, turiste i posebno mlade. Saradnja Auto moto saveza Srbije i grada Kruševca bila je i do sada veoma uspešna i verujemo da će zajednički projekti doprineti da ona bude još intenzivnija, istakao je gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović.

    Otvaranju prve karting staze u Kruševcu među mnogobrojnim ljubiteljima auto i karting sporta prisustvovao je i podržao ga i bivši gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić.


    {gallery}galerije/amss_karting_staza_krusevac{/gallery}
     

     

     

     
 •