Greška
Stručna predavanja AMSS deci Zavoda za vaspitanje dece i omladine Štampa

[sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/obuka_dece is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Tim AMSS je u okviru  zajedničke akcije ”Bezbedno do škole ” koju sprovodi u saradnji sa Svetskom automobilskom federacijom (FIA), u utorak 04. septembra organizovao stručna predavanja deci u “Zavodu za vaspitanje dece i omladine” u Beogradu. Teme predavanja su bile značaj poznavanja saobraćaja i osnove pružanja prve pomoći. 
Cilj akcije i okupljanja je bilo razvijanje svesti o značaju bezbednosti u saobraćaju kod dece u svim slojevima društva, uticaj na kulturu ponašanja i stvaranje atmosfere u kojoj decu treba naučiti da u saobraćaju štite sebe i duge. Na taj način će kao najugroženija kategorija učesnika, ubuduće manje stradati u saobraćaju. 
Gosti predavanja su bili osnovci pobednici nacionalnog takmičenja “Šta znaš o saobraćaju”, takmičari repreztentcije osnovnih škola iz Srbije i njihovi nastavnici.  Oni su  su  u Vladi Republike Srbije, istog dana svečano dočekani povodom odličnog uspeha na Evropskom šampionatu u poznavanju saobraćaja u Češkoj, gde je srpska ekipa u konkurenciji vršnjaka iz 23 zemlje Evrope osvojila odlično 4. mesto.
 
{gallery}/galerije/obuka_dece/{/gallery}