Greška
FIA CEREMONIJA U BRATISLAVI: Pehari za srpske vozače Štampa

[sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/fia_ceremonija is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Najboljim takmičarima u okviru šampionata Centralno evropske zone (CEZ) uručeni su pehari  na FIA svečanoj ceremonija u Bratislavi. Od ukupno 60 pobednika CEZ šampionata u svim klasama, pehare kao ovogodišnji šampioni Srbije, na kružnim stazama u klasi D4+2000 Endurance, osvojili su Milovan Vesnić i Mladen Lalušić. Milovan Vesnić osvajač je i prvog mesta na kružnoj trci u klasi D4 Specijal, dok je Mladen Lalušić u istoj klasi zauzeo drugo mesto. Rudolf Pešović je tom prilikom zauzeo treće mesto. 
 
U Srbiji će se u 2017. godini voziti pet trka u okviru CEZ šampionata: brdska trka, auto slalom Užice, zatim sada već tradicionalna kružna trka "Nagrada Beograda" na Ušću, Srbija Reli naredne godine obeležava svoj jubilej i 50. godišnjicu održavanja, a po prvi put za bodove u okviru CEZ šampionata voziće se i karting trka Beograd na Adi Huji. 
Ispred Auto-moto saveza Srbije, koji je član Centralno evropske zone, svečanoj ceremoniji prisustvovao je i predsednik AMSS Mirko Butulija. 
{gallery}/galerije/fia_ceremonija/{/gallery}