•  
  • Online servisi

    • 16. septembar 2019. | ponedeljak |
    SAČUVAJ ŽIVOT-SMANJI BRZINU PDF Štampa El. pošta

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/sacuvaj_zivot_smanji_brzinu is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    AMSS deo globalne akcije UN za povećanje bezbednosti u saobraćaju

     

    Auto-moto savez Srbije u saradnji sa Međunarodnom automobilskom federacijom (FIA) u okviru Četvrte globalne nedelje bezbednosti na putevima Organizacije Ujedinjenih Nacija, sprovodi kampanju pod nazivom „SAČUVAJ ŽIVOT-SMANJI BRZINU“.

    {gallery}/galerije/sacuvaj_zivot_smanji_brzinu/{/gallery}

    AMSS svake godine sprovodi niz akcija koje imaju za cilj da podizanjem svesti vozača utiču na smanjenje broja stradalih i povređenih na putevima u Srbiji, te se i ovaj put obraćamo vozačima sa ciljem da poštovanjem saobraćajnih propisa smanje brzinu prilikom vožnje, jer nesagledive posledice mogu uticati ne samo na njihov već i na živote drugih učesnika u saobraćaju.

    Lajkovanjem video klipova kampanje koje možete pronaći na društvenim mrežama AMSS Facebook (https://www.facebook.com/AMSS1987/) i Twitter (https://twitter.com/AMSS1987), doprinosite širenju svesti o značaju bezbednog ponašanja u saobraćaju.

    LajkujŽivot#SmanjiBrzinu

    Vaš AMSS

     

     

    * Facts: U poslednjih pet godina teške telesne povrede u saobraćaju na putevima u Republici Srbiji zadobilo je preko 17000 ljudi, dok je brzina odnela više od 3000 života. Svako drugo teško povređeno lice i svako peto stradalo lice je starosti je između 15-30 godina.

     

    NIKOLA MILJKOVIĆ

     

    NATAŠA TUNGUZ

     

    TRIPKOVIĆ MIODRAG ŠVABA

     

    DALIBOR MILETIĆ

     
 •