AUTO - MOTO SAVEZ SRBIJE

Forum asocijacije tehničkih pregleda

Forum je podeljen na nekoliko foruma, a u okviru svakog od njih se može raspravljati o zasebnim temama, da li je to novi zakon, novi pravilnik o tehničkim uslovima za vozila ili radu tehničkog pregleda, to odlučuju samo korisnici foruma.

Sva pitanja u vezi rada foruma možete postaviti administratorima, ukoliko niste dobili kvalitetne odgovore na stranici sa "često postavljanim pitanjima" FAQ.

Forumu možete pristupiti tako što ćete u vaš internet pretraživač u polje za adresu ukucati:

forum.atpv.rs ili www.atpv.rs/forum

Uputsvo za upotrebu

Pre svega nekoliko reči o načinu funkcionisanja internet foruma. Internet forumi su mesta za razmenu iskustava, mišljenja, stavova i svega što ljudi u normalnoj komunikaciji mogu da ostvare. Razlika u odnosu na normalnu komunikaciju je u tome što ne moraju svi korisnici da budu odjednom prisutni na forumu, sve poruke koje korisnik ostavi će ostati trajno vidljive na forumu. Na internetu se nalaze brojni vodiči o načinu funkcionisanja foruma, tako da u ovaj tekst ne bi mogle da stanu sve mogućnosti foruma, niti je namera da potencijalne korisnike prepadamo, praktično, neograničenim mogućnostima. Prilkom uobličavanja tema moderatori imaju pravo da obrišu poruku ili deo poruke koji sadrže elemente koji ne bi trebalo da se nađu na ovom forumu.

Osnovno je da se prvo morate registrovati da biste se prijavili. U registraciju za sada ne ulaze nikakvi privatni podaci. Korišćenje je intuitivno - otvorite forum, otvorite temu, pregledate temu, ako želite da nekom odgovorite, kliknete na "ODGOVORI", ako želite da nekom na neki deo teksta odgvorite kliknete na "CITIRAJ".

Detaljan vodič se nalazi na http://www.iforumer.com/phpbb_guide.php#section4.

INFO I POMOĆ: 1987