AUTO - MOTO SAVEZ SRBIJE

Sajam automobila: tradicionalni popusti AMSS i AMS Osiguranja

Sajam automobila: tradicionalni popusti AMSS  i AMS Osiguranja

U Hali 1 Beogradskog sajma (pored ulaza u halu IV), na predstojećem BG Car show od 22 – 28. marta 2018. na štandu AMSS kao i svake godine tradicionalno će posetiocima biti omogućeni veliki  popusti: 30%  na Super članski paket  i polisu kasko osiguranja AMS Osiguranja.
 
Ovom prilikom  pozivamo vozače da dođu na BG CAR SHOW i iskoriste naše sajamske popuste.
AMS Osiguranje tradicionalno nagrađuje svakoga ko kupi polisu kasko osiguranja, sa 30% popusta uz gratis godišnju Super člansku karticu AMSS.

Da podsetimo, kasko osiguranje predstavlja najsigurniji vid zaštite vozila. Ugovaranjem kasko osiguranja, AMS Osiguranje preuzima rizik od nastanka štete na  vozilu bez obzira na to usled čije odgovornosti je šteta nastala, i nadoknađuje  štetu nastalu usled rizika koje ste ugovori polisom: saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasade ili nekih drugih predmeta na  vozilo, zatim i od elementarnih nepogoda, požara, poplave, krađe.

Posetioci će moći da se upoznaju sa članskim paketima AMSS koji su u ponudi od početka ove godine. Nime, članska kartica AMSS sada se može koristiti i kao platna ukoliko član želi, u tom slučaju bez bilo kakvih troškova i obaveza ka banci, Poštanskoj štedionici, na Dina POS terminalima,  uz popuste kod AMSS partnera.

Za pravna lica će se izdavati profakture, i umesto 3.000 dinara, sa popustom  njima će cena tokom trajanja BG CAR SHOW iznositi samo 2.100 dinara.

Za Prošireni Super članski paket, koji se u AMSS dobija uz godišnju članarinu od 2.500 dinara, sa sajamskim popustom od 30 % posetioci  BG CAR SHOW platiće samo 1.750,00 dinara!

Vozač sa Super članskim paketom AMSS je uvek na dobitku:

Tehničke pogodnosti  koje se dobijaju u Srbiji

-Šlep vozila u kvaru, do dva slučaja, ukupno do 140 km, u toku članske godine.
-Šlep vozila u slučaju saobraćajne nezgode, bez ograničenja u kilometraži, do adrese prebivališta ili u željeni servis,jednom u toku članske godine
-Popravka vozila na putu do 40 km prelaska vozila za pomoć i do 1 časa rada automehaničara po slučaju, a najviše do 4 slučaja u toku članske godine.
-Priznavanje troškova smeštaja člana u objektu do 3 zvezdice, do najviše 3 dana, u slučaju saobraćajne nezgode, jednom u toku članske godine.
-Priznavanje troškova prevoza člana vozom ili autobusom radi nastavka putovanja ili povratka u mesto prebivališta, jednom u toku članske godine.
-Popust na šlep vozila u Srbiji od 20%, preko iskorišćenog besplatnog šlepa vozila.

Tehničke pogodnosti  u Evropi

-Šlep vozila u slučaju saobraćajne nezgode, bez ograničenja u kilometraži, do adrese prebivališta ili u željeni servis,jednom u toku članske godine.
-Popravka vozila na putu i/ili šlep vozila do najbližeg servisa ukoliko manji kvar ne može biti otklonjen na putu, jedan slučaj u toku članske godine.
-Priznavanje troškova smeštaja člana do 200 EUR, jednom u toku članske godine.
-Priznavanje troškova prevoza člana vozom ili autobusom radi nastavka putovanja ili povratka u mesto prebivališta, jednom u toku članske godine.

INFO I POMOĆ: 1987